Pisk smør og sukker til det er godt blandet.
Tilsæt ægget og pisk videre.
Bland alle de tørre ingredienser (mel, kakao, natron, vaniljepulver, salt), og rør det i dejen.
Tilsæt kærnemælk og eddike, og når det er rørt i tilsættes pastafarven. Tip: hvis du bruger en almindelig (tynd) frugtfarve skal der bruges betydeligt mere. Dejen skal ende med at få en "mørk gammelrosa" farve.
Fyld dejen i 12 muffinsforme. Du får det bedste resultat hvis du bruger en metal muffins form hvori du placerer papirformene. Så holder de faconen under bagningen.
Bages ved 170 grader (ingen varmluft) i ca. 20 minutter - test med en nål i dejen om de er bagt.
Lad kagerne afkøle helt på en rist.
Rør en frosting: Si flormelis ned i en røreskål, og mix det med det bløde smør (brug en håndmixer). Tilsæt herefter det kolde flødeost og mix videre. Når cremen er jævn og glat er den klar. Fyld den i en sprøjtepose med en stor stjernetyl og sprøjt en fin top på hver kage.
Drys evt. med frysetørrede bær (giv dem lige en tur i morteren først så det bliver til pulver), guldstøv, hakkede nødder eller hvad du nu synes.