Desserten skal hvile mindst 4 timer i køleskab inden servering
Flæk vaniljestangen, og tag kornene ud. Fyld dem i en gryde sammen med revet limeskal og piskefløde. Varm blandingen op, og tag den af varmen inden det koger. Lad det trække i 15 minutter.
Si flødeblandingen.
Pisk æggeblommer og 2 spsk rørsukker helt lyst med håndmixer.
Bland forsigtigt æggeblandingen med flødeblandingen.
Placer 4 ramekiner i et fad med vand (vandbad) - vandet skal gå ca. 2 cm op på skålene.
Fyld 4-5 friske hindbær i hver ramekin, og fordel herover flødeblandingen.
Bages ved 150 grader (ingen varmluft) i ca. 20-25 minutter. Tryk let på overfladen - de skal "skælve" men ikke være flydende - så er de klar.
Lad dem køle let af, og sæt dem derefter i køleskab (de skal ikke dækkes til) i minimum 4 timer.
Før servering: Hæld rørsukker over toppen på hver ramekin, og brænd det med en gasbrænder. Det skal få farve men ikke være brændt, så pas godt på!
Pynt med friske hindbær og f.eks. en kvist mynte eller citronmelisse.