Snit løg, hvidløg og chili fint.
I en gryde steges alle 3 dele klare og bløde i olie. Tilsæt derefter de tørrede krydderier.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Tilsæt disse til blandingen sammen med de røde linser.
Hæld så meget vand over at retten er dækket, og lad det simre i ca. 10 minutter ved middelsvag varme og med låg på.
Snit tomaterne i tern, og tilsæt disse til retten, og lad den simre videre i endnu ca. 12-15 minutter. Smag til med salt og peber.
MENS RETTEN SIMRER:
Lav nu "toppingen" der skal drysses over retten inden servering:
Snit det halve løg meget fint, og pres hvidløget gennem en hvidløgspresser. Chilien snittes ligeledes fint.
Opvarm olien på en pande, og steg nu løg, hvidløg og chili til de har fået farve og begynder at blive sprøde. Drys tandoori krydderi over, og steg et lille øjeblik mere. Tages op med en hulske eller lignende, og lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle til det skal bruges.
Ved servering drysses toppingen over, sammen med hakket frisk persille eller koriander. Servér med naanbrød, grov flutes el.lign.