Lækkert fyld til madpakken
Start med at lave dejen:
Opløs gæren i det håndvarme vand, og rør yoghurt og salt i.
Rør den bløde margarine i sammen med grahamsmel.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, til dejen er blød og smidig.
Lad dejen hæve ved stuetemperatur i cirka 1 time.
Lav imens fyldet: Blend ost, skinke og pesto sammen. Tilsæt evt. en lille smule vand, hvis massen er for tyk.
Når dejen er hævet rulles den ud til et kvadrat på ca. 35 x 25 cm. Bred fyldet ud på hele fladen.
Skær strimler på den korte led - de skal være ca. 2 cm bredde.
Hver strimmel rulles til en snegl, men i stedet for at lave den jævn i tykkelse, ruller du den gradvis højere - se foto. Placeres i en rund springform.
Lad sneglene efterhæve ved stuetemperatur ca. 20 minutter.
Pensl overfladen med olivenolie og drys let med groft salt.
Bages ca. 30-35 minutter ved 200 grader uden varmluft.
Tag dem ud og lad dem afkøle lid. Skil derefter sneglene fra hinanden, sæt dem på en bageplade m. bagepapir på, og bag dem videre ved 200 grader + varmluft i 5-8 minutter.
Afkøles på en rist.