Varm grillen op. Vi har en gasgrill, og denne varmes op til 200 grader. Det tager ca. 15 minutter.
Rens kyllingen. Skær vingerne af.
Placér den på rotisseri stangen og spænd den fast. Bind lårene sammen i enderne med madsnor.
Pensl kyllingen med olivenolie, og gnid den ind i krydderier. Tip: Brug enten en færdig krydderiblanding du kan lide, eller bland selv efter smag og behag!
Sæt kyllingen på grillen i rotisseriet, og lad den snurre i ca. 50 minutter ved 200 grader. Har du ikke et rotisseri, placerer du den bare direkte på risten, og lader den stå de 50 minutter uden at dreje rundt.
TIP: Laver du i stedet kyllingen indenfor i ovnen, placerer du den i et ovnfast fad ved 200 grader i ca. 50 minutter. Til slut afslutter du med et par minutter på grill program - hold godt øje med den der, da den hurtigt får farve!
Serveres med en lækker salat og f.eks. fladbrød eller flutes.