Optø butterdejen, og rul den ud til en stor plade.
Smør Philadelphia osten ud på hele pladen - undtagen den yderste 1-2 cm hele vejen rundt (holdes fri for pynt). Læg den skivede røde peberfrugt i en lang strimmel i midten, og drys hele fladen med krydderier.
Afpuds mørbraden (dvs. skær de seje sener væk). Brun den på alle sider på en pande, og lad den afkøle lidt. Gem panden med dit stegefedt (skal bruges til saucen).
Læg mørbraden ovenpå butterdejen (dvs. ovenpå strimlen af peberfrugt).
Pensl butterdejs kanten med æg, og pak mørbraden ind. Luk kanten og enderne godt, og pensl hele bunden med æg. Læg den i et ovnfast fad med lukningen nedad, pensl oversiden med æg, og lav nogle huller i toppen med en gaffel.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30-40 minutter.
Imens laves saucen: