Læg husblas i blød i koldt vand.
Pisk æggeblommerne lyse med sukkeret.
Pres appelsinsaften, si den, og hæld den i æggemassen sammen med citronsaft.
Vrid husblassen, og put det i en lille gryde med 2-3 spsk vand. Smelt husblassen over svag varme. Når det er helt smeltet afkøles det et øjeblik, og vendes derefter i æggeblandingen.
Sæt blandingen i køleskab, mens du pisker flødeskum i én skål, og æggehviderne (som skal være stive) i en anden.
Tag æggeblommeblandingen ud af køleskabet - den skal gerne være begyndt at tykne lidt nu. Vend forsigtigt først flødeskum og dernæst æggehviderne i blandingen. Fyld moussen på glas, og sæt dem på køl.
Desserten skal gerne stå i køleskab et par timer inden servering, så den får lov til at sætte sig rigtigt.
Tip: Hvis du vil bruge moussen i en kage skal du en del mere husblas (ca. 5 blade) for at det bliver stift nok.