Lækre bløde små madbrød, som serveres med tomat pesto, hummus og oliven tapenade.
Opløs gæren i det håndvarme vand.
Tilsæt salt, olivenolie og sukker.
Rør bygmel og hvedemel i, og tipo 00 melet lidt efter lidt til dejen er smidig og lækker. Bliv ved med at ælte dejen i 10 minutter på lav hastighed - det vil gøre dejen elastisk og forbedre hæveegenskaberne i ovnen.
Lad dejen hæve ved stuetemperatur cirka en time.
Del dejen i 14 lige store dele. Tip: hver del skal veje ca. 55 g.
Herefter ruller du hver bolle ud til en tynd rund "pandekage" med en diameter på ca. 10 cm.
Varm ovnen op til 225 grader sammen med bagepladen der skal blive lige så varm.
Læg brødene på den varme plade, og bag dem ca. 7-8 minutter, til de har fået en anelse farve - de skal endelig forblive lyse da de ellers mister deres blødhed.