Hvis du serverer kylling til, så start med at tilberede denne. Hvis der er skind på starter du med at ridse det. Krydr så kyllingen godt med salt og peber på begge sider, og steg på en pande.
På en anden pande rister du dit bacon. Når det er klar lægges det på køkkenrulle så fedtet kan blive drænet bort.
Mens kød og bacon steger laver du dressingen:
Finthak ansjosfiletter og hvidløg - det skal blive til en ensartet masse så der skal hakkes virkelig godt!
I en anden skål pisker du æggeblommerne til en jævn masse. Brug en håndmixer.
Rør dijon sennep i æggeblommerne.
Pisk ansjosmassen i.
Mens du stadig pisker, tilsættes citronsaft og dernæst olivenolie. Når al olivenolien er tilsat fortsætter du med at piske et minuts tid til masse begynder at blive tyk.
Tilsæt til sidst rapsolie, og fortsæt med at piske et minuts tid til massen tykner.
Til sidst røres parmesanost i, og dressingen er klar. Smag til med friskkværnet peber og lidt salt.
I et stort fad placerer du nu nederst salatblade med bacon over. Dryp dressingen over salaten, og øverst hvidløgscroutons. Pynt af med parmesan - det ser godt ud hvis du river det (gøres med en kartoffelskræller eller en urtekniv). Kyllingen serveres ved siden af. Velbekomme!