500goksefars (alternativt kan man bruge et helt stykke kød, f.eks. en roastbeef)
Sauce:
2løg (gerne rødløg)
2-3fedhvidløg
1dl.ketchup (Beauvais er den bedste lige her)
1,2dl.whiskey
2dl.æblejuice
0,5dl.soyasauce
0,8dl.Teriyaki sauce
60gfarin
lidt rød tabasco sauce
1spskmaizena
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint.
Bland det i en gryde med alle de øvrige ingredienser til saucen, og varm op til det koger. Skru ned og lad saucen simre i en halv times tid.
Så jævnes saucen med en jævning rørt af maizena og lidt vand.
Form bøfferne og steg disse (gerne på grill) til de har fået farve på begge sider. De behøves ikke at blive krydret. HVIS du i stedet har brugt et helt stykke kød (som f.eks. en roastbeef) steger du det hele stykke kød på alle sider (skal være rødt indeni), skærer det i skiver, og følger herefter samme steps som ved hakkebøfferne.
Læg bøfferne i et foliefad, og hæld saucen over. Sæt på grillen over indirekte varme, og steg færdig til bøfferne er gennemstegte.