Start med at lave dejen, som er en helt almindelig mørdej.
Hæld mel i en røreskål, og smuldr margarinen heri. Det er lettest hvis margarinen har stuetemperatur. Tilsæt sukker og æggeblomme, og saml dejen. Tilsæt evt en ganske lille smule vand hvis det er nødvendigt (det afhænger af størrelsen på æggeblommen).
Når dejen er samlet til en fast og blank dej, tager du et stykke bagepapir, og drysser det med mel. Udrul dejen herpå. Du kan godt lægge dejen i køleskab en times tid først; så kan det godt være lidt lettere.
Udstik dejen med en udstikker der har en diameter på ca 55 mm.
På hver cirkel lægges en kugle marcipan, og 3 sider folder op omkring kuglen så kagen får den karakteristiske facon.
Bages ved 180 grader i ca. 8-10 min til de har fået lidt farve.
Når de er helt afkølede smeltes chokoladen, og bunden eller de tre spidser enten dyppes i eller pensles med chokoladen.