Mix med håndmixer alle ingredienserne til den lyse blanding. Sæt skålen til side.
Smelt chokoladen over vandbad, og afkøl en smule mens den mørke blanding laves.
I en skål piskes det bløde margarine med sukkeret, til det bliver lyst og skummende. tilsæt æg (et ad gangen), og rør nu den smeltede chokolade i.
Tilsæt til sidst mel og vanillepulver.
Fór en firkantet form med bagepapir (min form er 20 x 20 cm).
Fordel halvdelen af den mørke dej i bunden. Herover hældes al den lyse dej (som er noget tyndere). Øverst resten af den mørke dej, der fordeles så godt du kan. Med en smørekniv eller en paletkniv laves nu et zig-zag mønster ned gennem hele laget, så farverne blandes let.
Bages i ca. 30 minutter ved 180 grader. Lad kagen afkøle let i formen inden du tager den ud. Skæres i firkantede stykker. Pynt evt. med friske hindbær.