Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Tunsalat med æg og jordbær
Forb. tid
15
min
Samlet tid
15
min
Antal
:
4
pers
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
4
æg
8
jordbær
10-15
sorte oliven
2
dåser tun i olie
Salat
evt en blanding af flere forskellige slags
2
spsk
kapers
evt. citronbåde
Dressing:
0,5
dl.
olivenolie
3
spsk
balsamico
1
spsk
dijonsennep
1
spsk
citronsaft
salt
peber
Sådan gør du
Kog æggene, så de er hårdkogte men med en lidt blød midte (kogetid vil afhænge af størrelsen på dine æg).
Arranger salat på hver tallerken, herover drænet tun, æg i både, og resten af ingredienserne.
Bland alle ingredienser til dressingen, og dryp den over salaten. Sæt resten på bordet, så folk selv kan tage hvis de vil have mere på.
Serveres med flutes, foccacia eller andet madbrød.