diverse grønsagerkarfottel / squash / peberfrugt etc
olivenolie
1pakke serrano skinke4-5 skiver
saltpeber
evt. feldsalat eller rucola
Sådan gør du
Dejen:
Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt salt, sukker og olivenolie.
Ælt melet i, indtil dejen er smidig. Ælt gerne et godt stykke tid.
Sættes til hævning, og hæver til dobbelt størrelse (1 time ca.)
Fyld:
Start med at skære alle grønsagerne i meget tynde skiver. Hvis du gør det i forvejen (f.eks. lige efter du har lavet din dej) så lad dem stå med vand over så kartoflerne ikke bliver misfarvede. Inden de skal bruges, skal de så lige dryppe af på køkkenrulle el.lign.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og rul pizzadejen ud (direkte på pladen) til den fylder hele pladen.
Smør bunden med pesto, og drys ost over.
Ovenpå osten lægges nu alle grønsagerne i et enkelt lag.
Dryp med olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Øverst lægges de hele skiver af serrano skinke.
Bages ved 220 grader i ca. 30 minutter, til kanten af dejen og kanten af kartoflerne har fået farve. Tag pizzaen ud, og pynt evt. med feldsalat eller rucola.