Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Barbecue kylling
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
45
min
Samlet tid
55
min
Køkken:
Dansk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
1
kylling
eller en pose frosne underlår
olivenolie
ca. 2 dl. barbecue sauce
groft salt
Tilbehør:
Hvidløgsflutes + salat
Sådan gør du
Hvis du arbejder med en hel kylling starter du med at rense og dele den.
Hvis du bruger frosne underlår skal de bare være optøede og rensede.
Smør et ovnfast fad med olivenolie, og læg kyllingestykkerne i med skindet nedad.
Sæt i ovnen ved 200 grader ca. 30 minutter.
Efter 30 minutter vendes stykkerne med skindsiden opad, pensles godt med BBQ sauce, og drysses med groft salt.
Steg videre i ovnen i endnu 15 minutter.
Serveres med hvidløgsflutes og salat.
Note: Man kan sagtens lave retten i en lettere version, hvor du bruger kyllingbryst uden skind - det er den version du ser på billedet.