Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Tandoori kylling
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
30
min
Køkken:
Indisk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
4
kyllingebryst stykker
3
spsk
tandoori krydderi
findes bl.a. fra Santa Maria
2
røde peberfrugter
2
løg
olivenolie
Tilbehør: ris
Sådan gør du
Bland i en dyb tallerken tandoori krydderiet med 3-4 spsk vand. Det bliver til noget der ligner tomatpuré.
Pensl hvert stykke kylling med blandingen, og læg dem i en smurt ovnfast fad.
Snit peberfrugterne fint, og hak løgene fint. Drys begge dele over kyllingestykkerne.
Sprinkl lidt olivenolie ud over retten, og dæk fadet med staniol.
Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Serveres med ris.