Tilbehør: Friske bærf.eks. hindbær, brombær og evt skovsyre eller citronmelisse
Sådan gør du
Ymerfromage:
Rør sukkeret i ymer.
Læg husblas i blød i ca. 10 minutter. Tag det op, og put det i en gryde med det vand der hænger ved. Smelt det i gryden ved ganske svag varme. Når det er helt smeltet røres det i ymerblandingen.
Pisk fløde til skum, og vend flødeskummet i ymerblandingen.
Sæt fromagen på køl en times tid.
Rabarber granita:
Skær rabarber i stykker på ca. 1-2 cm. Hæld det hele i en gryde og kog til det ser blødt ud.
Si det hele og frys det ned.
Servering:
Find 6 flade champagneglas el. lign.
Læg en skefuld fromage i hver.
Den frosne granita "rives" med en gaffel, og den høvlede is lægges ved siden af.
Pynt af med friske bær og skovsyre, og server straks.