Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Hverdagsgryde
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
35
min
Samlet tid
45
min
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk / God mad let at lave
Ingredienser
1
løg
1
fed
hvidløg
3
dl.
ris
1
pakke oksefars
2-3
spsk
rapsolie
1
dåse hakkede flåede tomater
7-8
dl.
bouillon
ca. 350 g frosne ærter
1
peberfrugt
salt
peber
Sådan gør du
Start med at lave bouillon.
Hak løg og hvidløg, og steg dem klare i olie.
Rør risene i (de skal IKKE være kogt først), og lad dem stege med et øjeblik.
Tilsæt oksefars, og lad farsen fordele sig.
Når farsen har delt sig, tilsætter du flåede tomater og bouillion, og smager til med salt og peber.
Læg låg på, sænk varmen, og lad retten småboble i en halv time.
Tilsæt de frosne ærter, og lad retten koge uden låg i yderligere 5 minutter.
Pynt evt. med frisk peberfrugt.