Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Indisk gryde
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
40
min
Samlet tid
50
min
Køkken:
Indisk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
1
dåse kokosmælk
400 ml.
1
dåse flåede hakkede tomater
1
dåse kikærter
240 g drænet vægt
1
dl.
røde linser
3-4
forårsløg
1
lille squash
2
tsk
chilipulver
2
spsk
madraskarry
2
fed
hvidløg
1
dl.
vand
salt
peber
olie til stegning
Serveres med: Naan brød og mango chutney
Sådan gør du
Varm olien op i en gryde, og svits karry.
Tilsæt kokosmælk, de flåede tomater og vand.
Tilsæt nu linserne, og kog retten i ca. 5 minutter.
Imens tilbereder du grønsagerne:
Hvidløg hakkes fint, squash skæres i mindre tern (1 x 2 cm ca) og forårsløg snittes i stykkes á ca. 1 cm.
Tilsæt alle grønsagerne til retten, sammen med kikærterne (hæld vandet fra).
Lad retten småkoge i ca 30 minutter ved lav varme.
Smag til med salt og peber.
Serveres med naan brød og mango chutney.