Start med at røre gæren ud i vandet (som skal være lunkent).
Tilsæt æg, sukker og mælk, og rør det sammen.
Tilsæt ca. 2 dl. af melet, og rør derefter margarinen i tern i. Det gøres lettest på en røremaskine.
Fortsæt med at tilsætte resten af melet, til dejen hænger sammen og er let og lækker.
Læg nu et stykke bagepapir ud på bordet, og rul dejen ud herpå. Det skal fylde ca. 25 x 40 cm.
Drys hele overfladen med fyldet (sukker + kanel). Det skal dække godt. Rul til sidst let henover hele overfladen med kagerullen, så fyldet trykkes let ned i dejen.
Pensl de 2 korte ender med æg ("lim" der holder rullen sammen til sidst).
Rul nu dejen sammen, ved at starte fra en af de korte ender. Når rullen er klar pakker du den let ind i bagepapiret, og trykker/ruller den sammen, så den bliver nogenlunde lige tyk og godt samlet over det hele.
Skær nu rullen ud i skiver á ca 1,5-2 cm. tykkelse. Hver snegl lægges på en bageplade (m. bagepapir på) og trykkes ganske let i facon når den er lagt på pladen.
Sneglene efterhæver på pladen ca. 20 minutter.
Pensles med sammenpisket æg, og drysses evt. med perlesukker.
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter. De skal endelig ikke blive for mørke!
Hvis du ikke har drysset dem med perlesukker kan du evt. pynte med glasur når de er blevet kolde.