Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Chili con carne - den nemme version
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
1
t
Samlet tid
1
t
10
min
Køkken:
Mexikansk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
400
g
oksefars
1
løg
2
fed
hvidløg
1
ds. flåede hakkede tomater
1
ds. kidney bønner
2,5
dl.
oksebouillon
2
tsk
chilipulver
3-4
tsk
blandingskrydderi
jeg bruger en italiensk "arrabiata" blanding, med hvidløg / persille / chili m.m.
2
spsk
barbecue sauce
gerne hot
salt
peber
Tilbehør:
Ris eller flutes
Græsk yoghurt 2%
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg, og steg dem møre.
Tilsæt farsen lidt efter lidt, så det hele bliver brunet.
Tilsæt tomaterne, bouillon, chili, salt og peber, og lad retten simre i 30 minutter.
Skyl bønnerne i en si, og rør dem i retten sammen med de øvrige krydderier.
Kog chilien videre ved svag varme i yderligere 30 minutter.
Tilsæt barbecuesaucen - det vil jævne den tynde sauce, og give en forrygende smag!
Serveres med ris eller flutes, samt en klat græsk yoghurt på toppen.