Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Fyldte squash
Forb. tid
30
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
1
t
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
4
squash
længde: ca. 15 cm
1
løg
1
rød peberfrugt
1
dåse tomatpuré
400
g
svinefars
1
dl.
revet ost
olivenolie
Krydderier: salt
peber, oregano, tørret persille, tørret hvidløg
rasp
Tilbehør: Grøn salat og flutes
Sådan gør du
Halvér dine squash, og fjern kernerne med en teske.
Udhul skallerne så godt du kan, og sæt skallerne i et smurt ovnfast fad.
Hak squashkødet fint.
Hak løg og peberfrugt fint.
Steg alle grønsagerne let i olivenolie i en gryde.
Tilsæt tomatpure og krydderier, og steg videre et minuts tid.
Tilsæt svinefars af flere omgange til kødet har delt sig og stegt med et par minutter.
Sluk for varmen, og rør den revne ost i saucen.
Lad den afkøle lidt, og fyld den derefter i de tomme squash skaller.
Drys med rasp.
Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter (bagetiden vil afhænge af hvor store dine squash er)
Serveres med en grøn salat og flutes.