Smelt chokoladen enten i en chokoladesmelter eller over vandbad. Hvis du gør det over vandbad, så start med at hak chokoladen. Smelt halvdelen, og kom den resterende halvdel i den smeltede. Varmen herfra vil nu smelte resten.
Hæld chokoladen op i 5 snapseglas
Tip: åbningen i glasset skal være større end bunden, da du ellers ikke vil kunne få dem ud!
Fordel chokoladen i de 5 glas, og sæt dem i køleskab i 5 minutter.
Imens klipper du grillpindene i en passende længde (ca. 12 cm). Det gøres lettest med en knivtang.
Når de 5 minutter er gået, tager du glassene ud, drysser madglimmer på toppen, og stikker forsigtigt en pind ned i midten på hver.
Sæt dem tilbage i køleskabet igen.
Når de er helt hårde tager du dem ud, og opvarmer forsigtigt hvert glas udenpå med hænderne. Efter et lille stykke tid vil du forsigtigt kunne løsne dem, og trække dem ud.
Pak hver chokolade stick ind i cellofan (hvis de ikke skal bruges straks).
Servering:
Varm et glas mælk, og dyp en chokoladestick i koppen. Lad så meget chokolade smelte, så drikken får den styrke du ønsker. Dyp også en bolchestok i koppen for at tilsætte lidt pebermyntesmag. Drys til sidst med mini skumfiduser!