Rens porrerne, og skær dem i længder á ca. 10 cm. Den grønne top skal du ikke bruge. Kog stykkerne 6-7 minutter i letsaltet vand. Når de er kogt sier du vandet fra - OG GEMMER KOGEVANDET. Porrerne lægger du på et stykke køkkenrulle, så vandet kan dryppe af.
Hak løget fint.
Bland farsen med løg, æg, mel, rasp, salt og peber. Tilsæt vand så farsen bliver "lind".
Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og drys det på midten med rasp.
Del farsen i 4-5 dele (afhængig af hvor store du vil have dine farserede porrer).
Læg en del på raspen, og bred farsen ud til en firkant på ca. 12 x 8 cm.
Læg et stykke kogt porre på, og fold farsen rundt om porren. Luk enderne og siden godt, og rul rundt, så der kommer rasp på alle sider og ender. Gentag for alle 4-5 stykker.
Steg dem på en pande ved middel varme, skru ned til svag varme når de er ved at være klar.
Sovs:
Bland 3-4 dl. kogevand fra porrerne med 2 dl. mælk i en gryde.
Kog op, og jævn sovsen med en almindelig meljævning (mel + vand rystet sammen).
Krydr med salt og peber, og farv med en sprøjt madkulør.