Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Fyldte juledadler - med inspiration fra Dubai
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
15
dadler af god kvalitet
de helt almindelige - der skal ikke bruges friske dadler i denne opskrift
1
stor spsk kandiseret appelsinskal
i tern
1
dl.
Marcipan
1
dl.
usaltede pistacienødder
1
spsk
rosenvand
kan købes i alle større supermarkeder
Sådan gør du
Hak en håndfuld pistacienødder. Hold et par skefulde tilbage til pynt.
Bland nødder og appelsinskal godt sammen med marcipan.
Ælt rosenvand i marcipanen.
Fjern forsigtigt sten fra dadlerne, ved at skære en lang rille i toppen.
Når stenen er fjernet lukker du forsigtigt dadlen op.
I hver dadel fylder du nu hullet med en "pølse" af marcipanmassen.
Dæk med hakkede pistacienødder.
Tip: Du kan købe færdigsyltet appelsinskal, eller lave det selv.
Du kan finde en opskrift lige her.