Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Champagne gelé
Forb. tid
10
min
Samlet tid
10
min
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
125
g
sukker
2,5
dl
vand
5
blade
husblas
2,5
dl.
champagne eller cava
Pynt:
Frisk frugt
f.eks. jordbær
Sådan gør du
Læg husblas i kold vand i 5 minutter.
Kog en lage af sukker og vand. Vrid husblassen, og put den i lagen. Lad den blive opløst heri.
Lad sukkerlagen blive lunken, og tilsæt så champagnen.
Til: Hæld nu væsken over i en kande - så er det lettere at fylde glassene uden at få kanten af glassene snavset til.
Hældes på glas, der straks sættes i køleskab.
Lad geléen stivne - det tager ca. 4 timer.
Klar til servering - servér med frisk frugt, f.eks. jordbær.