Bland alle krydderierne samme, og blend dem til blandingen er finmalet.
Tilsæt mel til krydderierne.
I en anden (stor) skål blandes æg og kærnemælk.
Læg kyllingestykkerne i kærnemælksblandingen, dæk til og sæt på køl i 30 minutter.
Tag nu kyllingestykkerne op af kærnemælksblandingen, og lad dem dryppe lidt af. Vend dem herefter i paneringen (den tørre blanding), og bank ganske let overskydende mel af.
Lad kyllingen hvile ca. 30 minutter.
Varm olien op i en gryde med høje sider (eller en frituregryde hvis du har sådan én). Olien skal gå 8-10 cm op.
Når olien er stegeklar tilsætter du forsigtigt 4-5 stykker kylling ad gangen (afhængig af hvor store stykkerne er). De skal kun ligge i ét lag dernede (der skal sandsynligvis steges af 2-3 omgange). Frituresteg stykkerne i ca. 15-16 minutter. Lad dem dryppe af på en rist bagefter (læg dem ikke på køkkenrulle, da det kan sætte sig fast i kødet).