- Muffins hvor børnene også kan være med
Bland mel, bagepulver og sukker, og fordel den bløde smør heri til dejen får en raspagtig konsistens.
Tilsæt mælk lidt ad gangen med håndmixeren, og derefter ægget.
Riv limeskallen fint og tilsæt det sammen med saften fra limen.
Dejen bliver ret flydende.
Fyld muffinsforme af papir i din metal muffinsplade (form) og fyld hvert hul op ca. 2/3. Der bliver ca. 9 stk.
Bag kagerne ved 170 grader (ingen varmluft) i ca. 25 minutter til de har fået farve.
Tag dem forsigtigt ud af metalformen, og lad dem afkøle på en bagerist.
Sigt flormelis ned i en røreskål og tilsæt det bløde smør. Mix det sammen med håndmixer.
Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du fortsat pisker. Fortsæt med at piske 4-5 minutter til cremen er lækker og - cremet. Tilsæt så revet skal af limefrugten, og lidt grøn pastafarve.
Rul marcipanen relativt tyndt ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis. Tryk blomster ud med en kageudstikker, og fjern forsigtigt alt det overskydende marcipan. lad blomsterne ligge til tørre et stykke tid, så de ikke er så bløde.
Rør flormelis op med ganske lidt vand til en glasur. Put en lille klat glasur midt på hver blomst, og "lim" 3 stk gule M&Ms fast. Lad blomsterne tørre igen.
Smør kagernes top op med smørcreme, og placér en blomst på hver. Drys til slut evt. med lidt sølvglimmer.