Opløs gæren i vandet. Rør salt og olivenolie i, og tilsæt herefter mel lidt efter lidt. Ælt 8-10 minutter (dejen skal være blød og lidt klistret).
Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet en times tid til ca. dobbelt størrelse.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og hæld forsigtigt dejen ud på papiret. Bred den ud til den får en tykkelse på ca. 1,5-2 cm.
Dæk nu dejen til igen, og lad den efterhæve 30 min.
Forårsløg: Skylles, foden skæres af, og løgene flækkes på langs.
Rødløg: Skrællen piles af. Del løget på langs, skær foden af (så løget stadig hænger sammen), og skær det så i tynde skiver.
Cherry tomater: Halveres
Tryk grønsagerne ned i det færdighævede brød, så det danner en smuk buket. Inden bagning drysser du brødet med groft salt.
Bages ved 220 grader (ingen varmluft) i ca. 20 min. til skorpen er sprød.