Bland alle ingredienserne til noget der ligner grød.
Bred massen ud på en bageplade m/bagepapir på. Jævn det ud med fingrene,
Bages ved 180 grader (ingen varmluft) i 15 minutter.
Straks når den er taget ud af ovnen udstikker du kiksene - det er vigtigt at bruge en rigtig udstikker (dvs. ikke et glas), så du kan trykke dem ud af formen én efter én. De er ret skrøbelige, så det skal gøres lidt forsigtigt. Lad dem køle helt af. Tip: gem resterne, og brug den f.eks. i et grovbrød!
Hak løg og dild, og bland alle ingredienserne sammen.
Fyld en skefuld creme på hver kiks, og læg herover forsigtigt så mange stenbiderrogn som der kan ligge. Pynt af med en kvist frisk dild, og sæt på dit fad. Tip: sæt dem først på fadet når de er færdigpyntede - der drysser næsten altid stenbiderrogn af i processen!
Servér med både af frisk lime.