Bland det kolde smør med hvedemelet - gør det med fingrene, og smulr det så det kommer til at ligne en grov rasp (eller deromkring). Tilsæt sukker, og til sidst det sammenpiskede æg, der vil få dejen til at hænge sammen.
Læg dejen i køleskabet imens du laver kagecremen.
Kagecreme:
Fyld æg og sukker i en lille gryde, og pisk det sammen med et piskeris. Tilsæt mælk og Maizena, og varm op til cremen koger. Pisk - pisk - pisk! Skru ned på medium og bliv ved med at piske til cremen er tyk og blank. Tag den af varmen, fyld den i en skål, og læg husholdningsfilm over. Filmen skal gå helt ned og røre cremen (det forhindrer at der dannes en hinde på toppen).
Bagning af bundene:
Rul den kolde mørdej ud, og udstik 4 cirkler der passer i størrelse til dine små tærteforme (mine har en diameter på 9 cm). Smør formene og fyld dej i hver. Prik bundene med en gaffel.
Tip: Bundene bevarer bedst kanterne hvis du blindbager, dvs. fylder hver form med f.eks. liner under bagning. Som det ses på billedet gjorde jeg det ikke denne gang :)
Bages ca. 12-14 min ved 200 grader (ingen varmluft) til de er blevet lysebrune.
Samling af kagerne:
Smør en skefuld Nutella på hver kage, dernæst kagecreme, og top til sidst op med en god portion friske hindbær. Så er der bare tilbage at nyde de skønne kager med f.eks. en god kop kaffe eller et glas kold Asti.