Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt mælk, kardemomme, salt og sirup til det smeltede smør, og lad blandingen køle af til den er lunken.
Hæld blandingen op i røreskålen, og tilsæt ægget.
Opløs gæren heri.
Rør mel i lidt ad gangen, og ælt til dejen er smidig og blød. Det gøres nemmest på en køkkenmaskine. Sæt den til hævning på køkkenbordet (tildækket) en times tid til ca. dobbelt størrelse.
Imens dejen hæver blandes remoncen: Alle ingredienser blandes i en skål. Det gøres allernemmest med fingrene, men hvis du ikke er til nassede fingre kan du også gøre det med en håndmixer el.lign.
Rul den hævede dej ud til et stort rektangel, og skær ud i 12 firkanter (eller 15 - så bliver de lidt mindre).
På hver firkant lægges en skefuld remonce, og "pakken" lukkes grundigt omkring fyldet.
Læg fastelavnsbollerne på en bageplade med lukningen nedad, og lad dem efterhæve ca. 30 min.
Pensl med mælk inden bagning.
Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 15 min. Lad dem køle af på en bagerist.
Når fastelavnsbollerne er afkølede pyntes de med hvid glasur, frysetørrede hindbær, hakkede pistacienødder og et lille drys lakridspulver.