Oplæs gæren i det håndvarme vand. Tilsæt salt, og fold herefter melet i lidt efter lidt. Brug en dejskraber - dejen skal ikke æltes som sådan. Fold dejen sammen indtil melklumperne er væk, men dejen skal stadig være klistret.
Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad den nu hæve på køkkenbordet i 3 timer.
Hæld den hævede dej ud på et meldrysset bord, og fold den let sammen med en dejskraber. Del dejen i 6 lige store stykke, og træk hvert stykke langt (ca. 25 cm). Læg dem på bageplade med papir (3 på hver plade passer).
Brødene skal nu efterhæve tildækket i endnu en time.
Tryk fyld ned i hvert brød. Jeg lavede denne gang 3 stk med hvidløgsfed og frisk timian, og 3 stk med rødløgsbåde.
Pensl med lidt olivenolie, og drys let med flagesalt.
Bages ved 250 grader (ingen varmluft) i ca. 14 min.