Skønne muffins med græskar - perfekte til Halloween!
Start med at lave din græskarpuré. Det gøres ved at halvere et græskar (f.eks. Hokkaido), fjerne kerner og trevler, og bage de 2 halvdele (med skærefladen opad) i ca. 60-90 minutter. Lad det køle af, og skovl så puréen ud med en ske.
Pisk æg og farin/rørsukker sammen til det er lyst.
Tilsæt græskarpuré, mælk, olie og citronskal.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser.
Hæld dejen (som er ret flydende) i 12 stk muffinsforme (helst placeret i en metalform med "muffinshuller" - det forhindrer kagerne i at flyde ud).
Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 18 minutter.
Lad kagerne køle helt af på en rist.
Bland en forholdsvis tyk hvid glasur af flormelis og vand. Dæk hver muffins med glasur, og inden den størkner trækkes striber med rød pastafarve i glasuren (det gøres lettest med en tandstikker). I midten placeres "øjet". Tip: Lav en kage færdig af gangen; ellers når glasuren nemt at stivne.