- lækre pizzasnegle til f.eks. børnefødselsdagen eller madpakken
Opløs gæren i det håndvarme vand, og rør yoghurt og salt i.
Rør den bløde margarine i, og tilsæt til sidst melet lidt efter lidt til dejen er blød og smidig.
Lad dejen hæve ved stuetemperatur med et rent viskestykke over i cirka 1 time.
Rul dejen ud til en stor firkant. Tip: Det gøres lettest ovenpå et stykke bagepapir. Den udrullede dej skal have cirka samme størrelse som papirarket.
Smør hele dejstykket med et tyndt lag tomatpuré. Drys herefter med ost, skinke og majs. Drys pizzakrydderi over til sidst.
Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg, og rul så stykket sammen til en pølse (så stramt som muligt). Tip: Brug bagepapiret når du ruller stykket sammen.
Pølsen skæres nu forsigtigt i skiver - hver skive skal være ca. 1,5 cm tyk. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir på, og dryp med lidt olivenolie samt drys med lidt mere pizzakrydderi og lidt groft salt.
Tip: Når du sætter sneglene på pladen, så placér dejenden der sidder på ydersiden af sneglen nede under sneglen. Så bliver de pænest!
Lad dem efterhæve cirka 20-30 minutter mens ovnen varmes op.
Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 15 minutter til de har fået lidt farve.
Pizzasneglene er fryseegnede.