- den helt klassiske og LÆKRESTE version!
Smelt smørret.
Sigt mel og kakao ned i en stor røreskål, og tilsæt alle de øvrige tørre ingredienser.
Med en håndmixer røres først æg i (ét ad gangen) og derefter smeltet smør og væde.
Fór en bradepande (min er 25 x 40 cm), og hæld dejen heri.
Bag kagen i ca. 30 min ved 170 grader (ingen varmluft). Hvis kagen begynder at blive for mørk lægges der staniol over. Bagetiden vil afhænge af størrelsen på din form, så check med en tandstikker!
Når kagen er helt kold laver du toppingen:
Bland alle ingredienserne, og smør cremen over kagen i et tyndt jævnt lag. Tip: Hvis det helt usandsynlige skulle ske at din creme kommer til at se skilt ud, så giv den 10 sekunder i mikroovnen (i en dyb tallerken), og rør rigtig godt i den med en ske når den kommer ud - så skulle den gerne blive cremet og fin!