- skønne svampede muffins med lime top
Smelt smørret og lad det afkøle lidt.
Imens pisker du æg og sukker lyst og luftigt, og tilsætter de revne squash.
Sigt hvedemel, kanel, bagepulver og vaniljepulver ned i dejen (dvs. hæld det gennem en sigte og ned i dejen).
Vend det smeltede smør og de hakkede mandler i til sidst.
Fyld dejen i papirmuffinsforme, der (helst) placeres i en metal muffinform (så de holder faconen under bagningen). Har du ikke sådan én, kan du tage dobbelt lag papirsforme - det går også fint.
Bag kagerne i ca. 25 minutter ved 180 grader (ingen varmluft).
Mens kagerne køler af laver du toppingen sådan her:
Rør det bløde smør og flødeosten sammen med en håndmixer, og sigt flormelis her. Vend til sidst den revne limeskal i. Fyld blandingen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sæt på køl indtil kagerne er helt kolde, hvorefter du sprøjter en top på hver.