Bland salt, æggeblommer og olie i hvedemelet, til det bliver en grynet masse. Ælt vand i lidt efter lidt (med fingrene), til dejen har samlet sig til en elastisk "masse". Fyld dejen i en frysepose, og læg den i køleskabet.
Bland yoghurt og tandoori krydderi, og smør kyllingebrysterne ind i det. Sæt dem i køleskab 15 minutter (eller gerne længere) og steg dem herefter i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle af, og skær dem i små tern.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog dem til de er møre - ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra.
Hak løget fint, og lad det stege til det er gennemsigtigt.
Tilsæt alle krydderierne, og lad dem stege med et minuts tid.
Tilsæt presset hvidløg, citronsaft, de kogte kartofler og ærter, og steg videre et par minutter.
Tilsæt til sidst kyllingen og hakket persille, og steg endnu et minut. Lad fyldet køle af på panden.
Del dejen i 6 lige store dele. Hver del udrulles til en cirkel på størrelse med en kagetallerken (ca. 3 mm tyk). Halvér hver cirkel.
Hver cirkel foldes nu til et "kræmmerhus" hvor lukningen forsegles med æggehvide. Fyld hvert kræmmerhus med kyllingefyld (ca. 2/3 fyldt), og luk toppen - forsegl igen med æggehvide.
Varm en pande op med rapsolie (det skal gå ca. 1 - 1,5 cm op), og steg samosaerne heri.
Servér samosaerne med kogte ris og mango chutney, og hvad der måtte være tilovers af fyldet.