Opløs gæren i det håndvarme mælk.
Tilsæt sukker og æg, og smeltet smør.
Ælt til sidst hvedemelet i, og lad dejen hæve tildækket en times tid.
Del dejen i 2 lige store dele, der hver udrulles til ca. 30-40 x 15 cm. Tip: Længden skal være samme længde som din bageplade!
Bland kanel og sukker samme, og fordel blandingen i en stribe på hver stang. Fordel herover smørret i skiver, samt evt. rosinerne.
Fold enderne ind, og læg hver side ind mod midten, så de 2 sider når sammen og "mødes" på midten.
Lad dem efterhæve på en bageplade i 30 minutter.
Pensl begge kringler med sammenpisket æg, og drys med hakkede mandler og sukker. (Tip: brug gerne perlesukker hvis du har det - det ser fint ud)
Bages i 5 minutter ved 225 grader (ingen varmluft), hvorefter du skruer ned til 200 grader og bager videre i yderligere 10 minutter (i alt 15 minutters bagetid).