- en skøn kage dessert fra mormorskuffen
Pisk æggene lyse.
Tilsæt sukkeret til æggene lidt ad gangen, og vend til sidst nænsomt vand og mel i dejen. Dejen vil være som en lidt tyk pandekagedej.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir på. Du skal smøre den ud i tynde cirkler med en diameter på ca. 12 cm. Der går ca. 1 god spiseskefuld dej til hver cirkel. Tip: tegn 4 cirker op på bagepapiret, og vend "tegnesiden" nedad.
Bag dem ved 200 grader i ca. 5 minutter til de har fået lidt farve i kanten.
Form hurtigt de varme kager til kræmmerhus, og stil dem i et glas til de er blevet stive. Når du former dem skal den side der vender opad under bagningen blive til ydersiden af kræmmerhuset.
De kolde kræmmerhus fyldes med nypisket flødeskum og pyntes på toppen med en lille skefuld rød gelé.