Start med at lave en rabarberkompot:
Skyl og rens dine rabarber og snit dem i stykker på 1-2 cm tykkelse.
Fyld dem i en gryde sammen med sukker og varm op. Når blandingen koger skruer du ned på lavt blus, og lader det boble stille videre til rabarberne trevler og der ikke er flere rabarberstykker i. Rør i det af og til, så det ikke sætter sig på bunden.
Lad kompotten køle lidt af, og fordel den så i 4 ovnfaste små skåle.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne helt lyse med sukkeret og vaniljepulveret, til sukkeret er helt opløst.
I en anden skål pisker du hviderne helt stive. Vend hviderne forsigtigt i blommerne, og fordel cremen henover rabarberkompotten i de 4 skåle.
Bages ved 200 grader i ca. 5-8 minutter, til overfladen er fint lysebrun.
Serveres straks, med iskold græsk yoghurt eller flødeskum til. Alternativt smager vaniljeis også fantastisk til.