Start med at piske sukker og smør hvidt.
Tilsæt æggeblommerne et af gangen. Husk at gemme hviderne til marengsmassen!
Bland mel og bagepulver, og mix det i dejen sådan lidt skiftevis med mælken.
Fór en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir, og bred dejen ud heri. Tip: Dejen er rimeligt fast, så det gøres lettest med en ske dyppet i vand. Det er også vigtigt ikke at vælge en form der er mindre en dette, da kagen ikke skal blive høj.
Bag kagen ved 170 grader (ingen varmluft) i 15 minutter.
Mens kagen bager blandes marengsmassen: Pisk hviderne relativt stive, hvorefter sukkeret piskes i et par skefulde af gangen. Pisk videre til massen er sej og blank.
Tag kagen ud af ovnen efter de 15 minutter, og smør - FORSIGTIGT - hindbærmarmeladen over. Herover lægges marengsmassen i et jævnt lag.
Sæt kagen tilbage i ovnen og bag videre i endnu ca. 15 minutter, til overfladen er blevet fint lysebrun.