Start med at piske æggeblommer og sukker hvidt.
Varm mælken op (den må ikke koge), og pisk mælken ned i æggeblandingen (hæld det i en tynd stråle).
Så hælder du hele blandingen tilbage i gryden, og varmer op til ca. 70 grader under omrøring, hvorefter du tager gryden af varmen.
Pisk lemoncurd i den varme blanding, og lad det blive opløst. Tilsæt dernæst fintrevet citronskal.
Sæt blandingen på køl, og lad den blive helt kold (lad den evt stå til næste dag).
Si citronskallerne fra. Pisk fløden til let flødeskum, og vend det i blandingen. Vend til sidst citronsaft i.
Kør blandingen på ismaskine til den er klar.
Find 6 stk portionsglas der kan tåle at gå i fryseren. Knus kiksene og fordel "raspen" i bunden af de 6 glas. Fyld forsigtigt isen henover, og jævn overfladen forsigtigt med en ske. Sæt i fryseren indtil de skal serveres.
Pynt med f.eks. citronmelisse, spiselige blomster eller friske bær.