Opskrift i anledning af Hverdagsro.dk's 1 års fødselsdag
Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og tykt. Det tager nogle minutter.
Sigt mel, bagepulver og vaniljepulver ned i æggene, samt det smeltede smør (gem lidt til formen).
Blend mandlerne til fint mel, og vend dette i æggeblandingen.
Smør en rund springform (diameter 21 cm) med resten af det smeltede smør, og drys grundigt med mel. Hæld dejen op i formen.
Bag den ca. 30 minutter ved 175 grader. Test med en kødnål el.lign. om den er færdig. Overfladen skal være lysebrun.
Lad kagen køle på en rist. Når den er kold skæres den igennem til 3 bunde.
Pisk æggeblommer, sukker og maizena i en lille gryde. Varm op og tilsæt mælk og piskefløde. Når blandingen er blevet tyk er den klar.
Tag den af varmen og tilsæt vaniljepulver.
Hæld den ret tykke blanding (ligner lidt røræg!) i en skål og dæk med film der skal helt ned og røre cremen. Sæt den i køleskab.
Når den kolde creme skal bruge piskes 1 dl. piskefløde, og flødeskummet røres sammen med den tykke creme. Der skal røres en del, for alle klumperne skal ud.
Læg en lagkagebund på et fad, og smør bunden med hindbærcreme. Herover lægges tynde skiver af ferskner (fra dåse).
Tag bund nr. 2 og smør den med kagecreme, hvorefter den lægges over bund nr. 1.
Læg til sidst bund nr. 3 på toppen. Sigt kakao over hele toppen så den bliver fint mørk.
Pisk fløden til skum, og fyld på en sprøjtepose. Sprøjt kanten af kagen.
Den mørke top foroven dækkes nu med friske hindbær.