- med creme af mascarpone og græsk yoghurt
Start med at lave bunden:
Riv marcipanen groft, og bland det med koldt smør der skæres i små firkanter. Tip: Det gøres lettest med fingrene.
Mix æggene i med en håndmixer el.lign., og til sidst hvedemelet.
Dejen trykkes ud i en smurt springform (diameter ca. 20 cm)-
Bag bunden ved 175 grader (ingen varmluft) i ca. 25-30 min.
Lad bunden blive helt kold inden du går videre.
Smelt chokoladen, enten i en chokoladesmelter eller over vandbad. Pensl den afkølede bund med chokoladen. Det er vigtigt du kommer helt ud til kanten, men pas på ikke at dryppe på kanten.
Lad chokoladen blive kold før du går videre.
Bland (med håndmixer) ingredienserne til cremen: mascarpone, græsk yoghurt, kornene fra vaniljestangen og den revne limeskal. Pisk til cremen er fast og lækker.
Smør cremen ovenpå kagen. Herover lægges jordbærrene (der først renses og halveres).
Pensl evt. overfladen af jordbærrene med lidt jordbærmarmelade for at gøre dem ekstra skinnende og for at tilføje lidt ekstra sødme (hvis bærrene ikke er så søde i sig selv).
Pynt evt. med lidt frisk mynte, citronmelisse el.lign.