Pizzadej:
Rør gæren ud i håndvarmt vand og tilsæt salt og olivenolie.
Rør mel i til dejen er smidig.
Stil dejen til hævning en god times tid ved stuetemperatur og dækket med et viskestykke.
Saml pizzaen:
Rul pizzadejen ud direkte på et stykke bagepapir til den fylder næsten det hele.
Løft papir + dej over på en bageplade.
Hæld pestoen ud på dejen og fordel den ud over hele fladen.
Fordel den revne ost over pestoen.
Skær de skrællede kartofler i meget tynde skiver, og fordel dem over osten. Skiverne skal ikke overlappe hinanden.
Dryp overfladen med olivenolie og drys med salt og peber, og evt lidt rosmarin.
Bag pizzaen ved 210 grader (ingen varmluft) i ca. 20-25 minutter. Pizzaen er klar når dejkanterne og kartoffelkanterne har fået farve.
Steg bacon på en varm pande, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys det over den færdigbagte pizza inden servering.