Lækker mild indisk curry
Opvarm olien og steg det hakkede løg blødt i en gryde. Det skal ikke tage farve.
Skru ned på medium, og tilsæt finthakket hvidløg, revet ingefær, tørret koriander, sennepsfrø, garam masala og spidskommen og steg det sammen et minut eller to.
Tilsæt kyllingestrimlerne og steg videre i 8-10 minutter, mens du rører hele tiden så krydderierne ikke brænder på. Tilsæt evt lidt ekstra olie.
Hæld ca. 3 dl. vand over retten, og drys bouillon terningen over. Læg kanelstangen ved. Lad retten simre i ca 45 minutter uden låg.
Fjern kanelstangen.
Rør græsk yoghurt i (skal have stuetemperatur), og rosiner, og varm retten let igennem. Tip: hvis du ikke kan lide at saucen skiller lidt (hvilket yoghurten vil gøre) så brug en fed creme fraiche 38%.
Drys med frisk koriander eller persille ved servering. Servér med mango chutney, samt ris eller naan brød.