Start med at skylle spinaten, og hakke den fint. Du behøver ikke at gøre det med en blender - en stor kniv er fint.
Fyld det hakkede spinat over i røreskålen, og hæld kogende vand over. Tilsæt græsk yoghurt, salt og olie, og opløs herefter gæren i blandingen.
Tilsæt solsikkekerner, revne gulerødder og fuldkorns rugmel. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen. Dejen skal ende med at være fugtig, men ikke helt vildt klistret.
Lad dejen hæve på køkkenbordet ca. 30 minutter.
Sæt boller på en bageplade - bollerne skal ikke "formes" men bare sættes på pladen som "dej klatter". Der bliver 11-12 stk alt efter hvor store du ønsker dem.
Lad dem efterhæve ca. 30 minutter på pladen.
Pensl dem med vand og drys med solsikkekerner.
Bages ved 200 grader (uden varmluft) i ca. 15-20 minutter til de har fået lidt farve. Lad dem afkøle på en bagerist.