Smelt smørret og hæld mælken i, så det bliver håndvarmt. Opløs gæren heri.
Tilsæt æg, sukker, salt og hjortetaksalt, og hvedemelet lidt ad gangen. Hold inde når dejen føles smidig og lækker.
Lad dejen hæve i en skål med et rent viskestykke over ved stuetemperatur en halv time.
Ælt dejen let igennem, og tilsæt evt lidt mere mel. Del dejen i 10 dele, der formes til boller. Bollerne efterhæves på pladen i ca. 20 minutter.
Opvarm imens ovnen til 250 grader (ja, det er ikke en trykfejl - de skal bages ved en virkelig høj temperatur!)
Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen ca. 10 minutter (dvs. så de får farve udenpå, men ikke er 100% gennembagte indeni).
Lad bollerne afkøle på en rist.
Skær et låg af de afkølede boller. Hvert låg skæres til så det får en firkantet form
Udhul underdelene (det gøres lettest med fingrene), og nulr cirka halvdelen til "fint rasp".
Riv marcipanen på et rivejern, og bland det med mælken og den "fine rasp" fra halvdelen af de udhulede bunde. Blandingen fordeles i de udhulede boller.
Pisk fløden til skum, fyld i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og dæk hullet i bollerne med flødeskummet. Læg låg på bollerne, og sigt lidt flormelis over.
Klar - parat - spis!