Start med at lave en marinade af kødet af græsk yoghurt, citronsaft, salt, garam masala og citronsaft. Vend kyllingen heri, og lad blandinge hvile i køleskabet i minimum 30 minutter - gerne i timevis.
Hak løgene fint og svits dem i olien i en gryde (medium/lav varme) til de er bløde.
Tilsæt hakket hvidløg og alle krydderierne og steg lidt videre ved høj varme.
Tilsæt vand og de hakkede tomater og fløde, og lad det stege lidt. Blend det let med en stavblender, så saucen bliver jævn. Tilsæt kylling (og marinaden) til saucen, læg låg på, og lad det hele simre ca 15 minutter.
Hvis du synes saucen er for tynd, jævnes den med lidt almindelig meljævning.
Smag evt til med mere citronsaft, salt og peber. Drys masser af frisk persille over (eller hvis du kan lide det: frisk koriander).
Serveres med løse ris, hot mango chutney og evt naan brød.